Porositni online

 

Përdorni formën e mëposhtme për të porositur online produktin që ju dëshironi. Ju lutem shkruani se cilin produkt dëshironi ta porositni dhe se sa copë dëshironi.

Produktet tona jane:

Advertisements

7 thoughts on “Porositni online

  1. Pingback: Vathe | Sa-Punë
  2. Pingback: Sapune | Sa-Punë

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s