Sapune natyral 2

Sapunët vijnë në disa aroma: xhenxhefil, aloe vera, lavandë, trëndëfil, rozmarinë, kokos, eukaliptus, portokalli, avokado, vanilla, jasmine dhe sipas kërkesës suaj. Po ashtu edhe në forma të ndryshme si: zemra të vogla, zemra të mëdha dhe lule të formave të ndryshme. Këto prodhohen nga gratë e grupeve të margjinalizuara në Kosovë dhe paratë nga shitjet shkojnë direkt tek këto gra. Të gjitha gratë kanë fëmijë të cilët këtë vit kanë filluar të shkojnë në shkollë. Me fitimin nga sapunët atyre nuk do t’iu duhet të kërkojnë lëmoshë e aq më pak të nxjerrin fëmijët nga shkolla për t’i shoqëruar ato.
Çmim: 2€
Ju mund të porositni duke na kontaktuar duke klikuar ketu ose përmes e-mail adreses: sapune.ks@gmail.com.

Advertisements

Sapune natyral

Sapunët vijnë në disa aroma: xhenxhefil, aloe vera, lavandë, trëndëfil, rozmarinë, kokos, eukaliptus, portokalli, avokado, vanilla, jasmine dhe sipas kërkesës suaj. Po ashtu edhe në forma të ndryshme si: zemra të vogla, zemra të mëdha dhe lule të formave të ndryshme. Këto prodhohen nga gratë e grupeve të margjinalizuara në Kosovë dhe paratë nga shitjet shkojnë direkt tek këto gra. Të gjitha gratë kanë fëmijë të cilët këtë vit kanë filluar të shkojnë në shkollë. Me fitimin nga sapunët atyre nuk do t’iu duhet të kërkojnë lëmoshë e aq më pak të nxjerrin fëmijët nga shkolla për t’i shoqëruar ato
Çmim: 2€
Ju mund të porositni duke na kontaktuar duke klikuar ketu ose përmes e-mail adreses: sapune.ks@gmail.com.