Mbajtesit e qirinjeve

Kavanozët vijnë në forma dhe ngjyra të ndryshme. Këto bëhen nga gratë e grupeve të margjinalizuara në Kosovë dhe paratë nga shitjet shkojnë direkt tek këto gra. Të gjitha gratë kanë fëmijë të cilët këtë vit kanë filluar të shkojnë në shkollë. Me fitimin nga kavanozet atyre nuk do t’iu duhet të kërkojnë lëmoshë e aq më pak të nxjerrin fëmijët nga shkolla për t’i shoqëruar ato.
Price/ Çmim: 2.50€

Ju mund të porositni duke na kontaktuar duke klikuar ketu ose përmes e-mail adreses: sapune.ks@gmail.com.
1959289_137515403085452_6799583516570659909_n

Advertisements