Cantat për tepihë të jogës!

Ne punojmë çanta të jogës të cilat mund të bëhen me porosi dhe të personalizuaral. Këto punohen nga gratë e grupeve të margjinalizuara në Kosovë.

Në foto janë disa gra të cilat i punojnë këto canta dhe është Koordinatorja e projektit të ‘Sa-Punë’ bashk me Koordiatoren e projektit të cantave.
10167987_137186926451633_6626785163011411441_n

Ndërsa, më poshtë janë disa nga cantat e jogës, cmimi për cante të jogës është 5.00 euro:

10177973_137186916451634_631727663876022266_n

10170900_137186979784961_2438638897022226281_n        10262254_137186839784975_8629136229841761024_n

10013968_137186859784973_8617660581351047536_n

1235233_137186879784971_5465639839706907840_n

1505170_137186896451636_3333434549801886820_n

1610016_137186836451642_5455380572112965594_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cante pelhure per femije

Ne punojmë çanta të pelhurës të cilat janë alternativë për qeset e platikës që po i dëmtojnë fushat, pemët dhe lumenjët e Kosovës. Çantat mund të shtypen me dizajne të ndryshme. Këto punohen nga gratë e grupeve të margjinalizuara në Kosovë.
Lista e Çmimeve:
Çmim për çantë të madhe: 2.50€
Çmim për çantë të mesm (çante e pelhure per bonbone per femije): 2.00€

Ju mund të porositni duke na kontaktuar duke klikuar ketu ose përmes e-mail adreses: sapune.ks@gmail.com.

Image

Cantat e medha

Ne punojmë çanta të pelhurës të cilat janë alternativë për qeset e platikës që po i dëmtojnë fushat, pemët dhe lumenjët e Kosovës. Çantat mund të shtypen me dizajne të ndryshme. Këto punohen nga gratë e grupeve të margjinalizuara në Kosovë.
Lista e Çmimeve:
Çmim për çantë të madhe: 2.50€
Çmim për çantë të mesm (çante e pelhure per bonbone per femije): 2.00€

Ju mund të porositni duke na kontaktuar duke klikuar ketu ose përmes e-mail adreses: sapune.ks@gmail.com.