Vathe

Këto bëhen nga gratë e grupeve të margjinalizuara në Kosovë, këto janë grate e njejta të cilat punojnë edhe në dekurimin e kavanozëve dhe prodhimin e sapunëve. Ato u bashkuan për të punuar në këtë projekt të bizhuterive të bukura punë-dore. Paratë nga shitjet shkojnë direkt tek këto gra!

Lista e Çmimeve:
Çmim për vathë: 2.00€
Çmim për qafore (me rrumbullake/topa): 6.00€
Çmim për qafore (me tojë): 4.00€
Çmim për mbajtës të qelsave: 1.50€

Ju mund të porositni duke na kontaktuar duke klikuar ketu ose përmes e-mail adreses: sapune.ks@gmail.com.

Advertisements

Qafore te ndryshme

Këto bëhen nga gratë e grupeve të margjinalizuara në Kosovë, këto janë grate e njejta të cilat punojnë edhe në dekurimin e kavanozëve dhe prodhimin e sapunëve. Ato u bashkuan për të punuar në këtë projekt të bizhuterive të bukura punë-dore. Paratë nga shitjet shkojnë direkt tek këto gra!

Lista e Çmimeve:
Çmim për vathë: 2.00€
Çmim për qafore (me rrumbullake/topa): 6.00€
Çmim për qafore (me tojë): 4.00€
Çmim për mbajtës të qelsave: 1.50€

Ju mund të porositni duke na kontaktuar duke klikuar ketu ose përmes e-mail adreses: sapune.ks@gmail.com.