0

Cantat për tepihë të jogës!

Ne punojmë çanta të jogës të cilat mund të bëhen me porosi dhe të personalizuaral. Këto punohen nga gratë e grupeve të margjinalizuara në Kosovë.

Në foto janë disa gra të cilat i punojnë këto canta dhe është Koordinatorja e projektit të ‘Sa-Punë’ bashk me Koordiatoren e projektit të cantave.
10167987_137186926451633_6626785163011411441_n

Ndërsa, më poshtë janë disa nga cantat e jogës, cmimi për cante të jogës është 5.00 euro:

10177973_137186916451634_631727663876022266_n

10170900_137186979784961_2438638897022226281_n        10262254_137186839784975_8629136229841761024_n

10013968_137186859784973_8617660581351047536_n

1235233_137186879784971_5465639839706907840_n

1505170_137186896451636_3333434549801886820_n

1610016_137186836451642_5455380572112965594_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements
0

Produktet e reja!

Kohë pas kohë ne jemi duke u munduar që të prodhojmë produkte të reja!

Disa nga këto produkte janë:

Përparse për kuzhinë si në foto, cmimi është 6.99 euro:
1619380_139578932879099_366838035628091419_n

Cante për shkollë për fëmijë, cmimi është 5.99 euro:
1012596_139578942879098_2472062776051308051_n

Kapakët e shisheve me kapse (komsore) apo magnet! Mund ti porositeni sipas dëshires me logo, foto apo ndonjë fjali që ju pelqen, për vetëm 0.80 cent:

10298809_140582492778743_830979365432241738_n

10308048_140582496112076_4551435977872548765_n

1604848_140582389445420_5405800076993814283_n

 

 

 

 

0

Mbajtesit e qirinjeve

Kavanozët vijnë në forma dhe ngjyra të ndryshme. Këto bëhen nga gratë e grupeve të margjinalizuara në Kosovë dhe paratë nga shitjet shkojnë direkt tek këto gra. Të gjitha gratë kanë fëmijë të cilët këtë vit kanë filluar të shkojnë në shkollë. Me fitimin nga kavanozet atyre nuk do t’iu duhet të kërkojnë lëmoshë e aq më pak të nxjerrin fëmijët nga shkolla për t’i shoqëruar ato.
Price/ Çmim: 2.50€

Ju mund të porositni duke na kontaktuar duke klikuar ketu ose përmes e-mail adreses: sapune.ks@gmail.com.
1959289_137515403085452_6799583516570659909_n

0

Sapune natyral 2

Sapunët vijnë në disa aroma: xhenxhefil, aloe vera, lavandë, trëndëfil, rozmarinë, kokos, eukaliptus, portokalli, avokado, vanilla, jasmine dhe sipas kërkesës suaj. Po ashtu edhe në forma të ndryshme si: zemra të vogla, zemra të mëdha dhe lule të formave të ndryshme. Këto prodhohen nga gratë e grupeve të margjinalizuara në Kosovë dhe paratë nga shitjet shkojnë direkt tek këto gra. Të gjitha gratë kanë fëmijë të cilët këtë vit kanë filluar të shkojnë në shkollë. Me fitimin nga sapunët atyre nuk do t’iu duhet të kërkojnë lëmoshë e aq më pak të nxjerrin fëmijët nga shkolla për t’i shoqëruar ato.
Çmim: 2€
Ju mund të porositni duke na kontaktuar duke klikuar ketu ose përmes e-mail adreses: sapune.ks@gmail.com.

0

Vathe

Këto bëhen nga gratë e grupeve të margjinalizuara në Kosovë, këto janë grate e njejta të cilat punojnë edhe në dekurimin e kavanozëve dhe prodhimin e sapunëve. Ato u bashkuan për të punuar në këtë projekt të bizhuterive të bukura punë-dore. Paratë nga shitjet shkojnë direkt tek këto gra!

Lista e Çmimeve:
Çmim për vathë: 2.00€
Çmim për qafore (me rrumbullake/topa): 6.00€
Çmim për qafore (me tojë): 4.00€
Çmim për mbajtës të qelsave: 1.50€

Ju mund të porositni duke na kontaktuar duke klikuar ketu ose përmes e-mail adreses: sapune.ks@gmail.com.

0

Sapune natyral

Sapunët vijnë në disa aroma: xhenxhefil, aloe vera, lavandë, trëndëfil, rozmarinë, kokos, eukaliptus, portokalli, avokado, vanilla, jasmine dhe sipas kërkesës suaj. Po ashtu edhe në forma të ndryshme si: zemra të vogla, zemra të mëdha dhe lule të formave të ndryshme. Këto prodhohen nga gratë e grupeve të margjinalizuara në Kosovë dhe paratë nga shitjet shkojnë direkt tek këto gra. Të gjitha gratë kanë fëmijë të cilët këtë vit kanë filluar të shkojnë në shkollë. Me fitimin nga sapunët atyre nuk do t’iu duhet të kërkojnë lëmoshë e aq më pak të nxjerrin fëmijët nga shkolla për t’i shoqëruar ato
Çmim: 2€
Ju mund të porositni duke na kontaktuar duke klikuar ketu ose përmes e-mail adreses: sapune.ks@gmail.com.

0

Qafore te ndryshme

Këto bëhen nga gratë e grupeve të margjinalizuara në Kosovë, këto janë grate e njejta të cilat punojnë edhe në dekurimin e kavanozëve dhe prodhimin e sapunëve. Ato u bashkuan për të punuar në këtë projekt të bizhuterive të bukura punë-dore. Paratë nga shitjet shkojnë direkt tek këto gra!

Lista e Çmimeve:
Çmim për vathë: 2.00€
Çmim për qafore (me rrumbullake/topa): 6.00€
Çmim për qafore (me tojë): 4.00€
Çmim për mbajtës të qelsave: 1.50€

Ju mund të porositni duke na kontaktuar duke klikuar ketu ose përmes e-mail adreses: sapune.ks@gmail.com.

0

Cante pelhure per femije

Ne punojmë çanta të pelhurës të cilat janë alternativë për qeset e platikës që po i dëmtojnë fushat, pemët dhe lumenjët e Kosovës. Çantat mund të shtypen me dizajne të ndryshme. Këto punohen nga gratë e grupeve të margjinalizuara në Kosovë.
Lista e Çmimeve:
Çmim për çantë të madhe: 2.50€
Çmim për çantë të mesm (çante e pelhure per bonbone per femije): 2.00€

Ju mund të porositni duke na kontaktuar duke klikuar ketu ose përmes e-mail adreses: sapune.ks@gmail.com.

0

Cantat e medha

Ne punojmë çanta të pelhurës të cilat janë alternativë për qeset e platikës që po i dëmtojnë fushat, pemët dhe lumenjët e Kosovës. Çantat mund të shtypen me dizajne të ndryshme. Këto punohen nga gratë e grupeve të margjinalizuara në Kosovë.
Lista e Çmimeve:
Çmim për çantë të madhe: 2.50€
Çmim për çantë të mesm (çante e pelhure per bonbone per femije): 2.00€

Ju mund të porositni duke na kontaktuar duke klikuar ketu ose përmes e-mail adreses: sapune.ks@gmail.com.